Seltsi kodulehe tutvustus

Seltsi kodulehe loogika on oluliselt muutnud. Kui varem oli info ning uudised läbisegi, siis nüüd on uudised ja info püütud kategoriseerida tähtsuse järgi. Lisaks on loodud kinnine osa, mis on mõeldud selts liikmetele, et suhelda, koolitada ning kvaliteeti valideerida. Esilehel on esiletõstutud aktuaalsed teavitused. Uudiste ja koolituskeskuse funktsioone (nt. seltsi listi kirjad, ettekanded) saab näha sisselogimise järgselt ehk kinnises osas.

pilt juh1

Kinnisesse osasse pääsemise õpetus

  1. Sisselogimiseks peab olema registreeritud (nn „vana Svoogi" registreerimine ei tööta). Leidke registreerimisvorm paremalt ülevalt nurgast. Seltsi liikme valideerimine toimub 3 tööpäeva jooksul, mille järgselt liiget teavitatakse e-posti kaudu.
  2. Seejärel saab kinnisesse osasse sisse logida. Seda saab teha kas ID-kaardiga või kaustajatunnuse (isikukood) + salasõnaga. Sisselogimine toimub lehe paremalt ülevalt nurgast.
  3. Kui olete jõudnud kinnisesse ossa, siis tutvuge kategooriatega.

PS Kui kodulehega tutvudes tekib teil ideid info paremaks välja toomiseks või vahest on mõni info üldse puudu, siis palun kirjutage ideedest e-postile: See e-posti aadress on spämmirobotite eest kaitstud. Selle nägemiseks peab su veebilehitsejas olema JavaSkript sisse lülitatud. . Loomulikult andke kohe märku, kui vajate nõustamist või tundub olevat tehniline rikke.