Rahvusvaheline õdede päev 2021

12.mail on Rahvusvaheline Pereõdede Päev. Soovime palju, palju rõõmu ja sära! Pereõed on imelised! Head rahvusvahelist õdede päeva.

{zen-row}{zen-6}

{/zen-6}{zen-6}
{/zen-6}{/zen-row}

Perearst Aleksandra Garkuša pereõed

Olen arstina väga tänulik meie õdedele, nad on minu parem ja vasak käsi. Tunnistan, et ilma nendeta ei saaks perearstikeskus eksisteerida ja funktsioneerida.


Kaisa Pärnoja

Pereõde Kaisa Pärnoja on hea suhtleja, hea käega, kõrgelt hinnatud nii kolleegide kui ka patsientide seas. Koolitab ennast pidevalt ning aitab ka uutel kolleegidel kodukorra selgeks saada. Kaisa on loomulik näitleja, oskab igas olukorras positiivseks jääda, tal on suurepärane huumorimeel! Talle meeldib matkata ja looduses aega veeta.


Margit Tamm

Pereõde Margit Tamm on suure vastutustundega, hea suhtleja ja suurepärane kolleeg. Margitil on alati kõik omal kohal, kõik õigeaegselt tehtud, tellitud. Margit õpetab ka patsientidele meie keskuse kodukorda, olen arstina selle eest väga tänulik! Margit on sportliku eluviisiga ja toitub tervislikult, seega on ta meile kõigile ka eeskujuks, kuigi tema tehtud kaneelikringel on väga maitsev!


Elviira Tsõbulko

Pereõde Elviira Tsõbulko on kõige kauem minu nimistuga töötanud kolleeg. Ta on nagu meie isiklik patsientide „entsüklopeedia“. Elviira on suurepärane seltsiline, suur kultuurisõber. Hoolimata oma kõrgest east on ta täis tööjõu ja elurõõmu, alati valmis aitama.


Al Mare Perearstikeskuse pereõed

Antonina Agafonova

Meie Tonja on tegus ja kiire, avatud igale uuendusele ja proovikivile. Leiab alati lahendusi, märkab teistele märkamatut. Äärmiselt hooliv ja empaatiline, suuteline korraldama ja lahendama patsientide pisemagi probleemi.


Elli Kahu

Kui kellelegi on 100% loota ja kindel olla pea võimatu, siis meie Ellile lihtsalt saab kindel olla! Iga pisemgi ülesanne on kohe ja kiiresti lahendatav. Lisaks suudab ta otsast lahti arutada ka kõige segasema „lõngakera“.


Al Mare PAK Kristiina Nummu

Kristiina Nummu

Kristiina kohta kuuleb patsientidelt vaid kiidusõnu ja lausa ülistusi. Ma ei tea, kuidas, aga iga patsiendi pöördumine saab mõistva ja selge vastuse.


Liisi Sarapuu

Meie asjalik IT-murede lahendaja. Liisi on asendamatu ametiasutustega suhtlemisel ja valdab käigupealt uut informatsiooni praeguses muutuvas perearsti süsteemis.


Olari Malt

Olari on meie ainus mees, meie au ja uhkus! Jääb ainult imestada, kuidas oskab ja suudab üks mees nii osavalt ja õrnalt patsientidelt analüüse võtta ning erinevaid protseduure teha.


Perearst Helve Kansi pereõed

Helve Kansi pereõde Terje

Terje Rannala

Pereõde Terje Rannala on selle „hirmsa“ perearsti Helve Kansiga pidanud koos töötama juba 20 aastat. Tal on tõesti hobuse kannatus. Patsientidega samamoodi. Terje ei tõsta kunagi häält. Tööl on ta täpne ja hoolikas. Ta parandab ära kõik perearsti lõhutud seadmed.


Helve Kansi pereõde Tiina

Tiina Tamberg

Pereõde Tiina Tamberg on esimene pereõde, kes vaktsineeris koroona vastu kolleegi Viljandis 30. detsembril 2020. Tiinal on kord majas nii tööl, kodus kui endas. Töökollektiivi õnneks toob Tiina oma köögis valminud suurepäraseid hõrgutisi-küpsetisi ka kaaslastele maitsta. Tiina leiab kõik asjad üles, mis perearstil parajasti kadunud on.


OÜ Narva Perearstikeskus

Irina Pomakstene Narva PAK

Irina Pomakstene

Pereõde Irina Pomakstene on professionaalne perearsti assistent. Tal on meditsiini 46 aastat töökogemust!


Irina Kazak Narva PAK

Irina Kazak

Irina on tegevus ja sõbralik inimene.


Marina Firsova

Marina Firsova töötab Narva perearstikeskuses alates aastast 2004. Marina on väga vastutustundlik ja räägib vabalt eest keelt (fotol vasakul pool). Irina Kuznetsova (pildil keskel) ja Jelena Skripkina vanemõde (pildil paremal).


Peremed OÜ, Jõhvi

Irina Võšegorodtseva. Peremed OÜ (1)

Irina Võšegorodtseva

Pereõde Irina Võšegorodtseva on oma ala professionaal. Õde, kellele saab loota.


Perearst Alina Terepi pereõed, Jüri Tervisekeskus

Jüri TK Tuuli Volber

Tuuli Volber

Pereõde Tuuli Volber on väga kogenud õde. Ta oli mulle suures vaktsineerimises suureks abiks –lisatööpäevad ja nädalavahetused, mis kulusid nii süstimise kui ka helistamise peale.


JÜRI TKõde Jaana ORHIDEJEV HIRSNIK ja õendustudeng Maria

Jaana Orhidejev-Hirsnik ja Maria Nezlobina

Pereõde Jaana Orhidejev-Hirsnik juhendab õendustudeng Maria Nezlobinat. Oleme alati nõus oma keskusesse tudengeid võtma. Sõltumata sellest, kas tudeng on pereõendusest pikemas perspektiivis huvitatud või mitte, meie pereõed õpetavad kõiki südamega.


JÜRI TK õde Natalia Samushina ja abiõde Sabina Šatuhho

Natalia Samushina ja Sabina Šatuhho

Pereõde Natalia Samushina ja abiõde Sabina Šatuhho. Mõlemad on kiirabi taustaga. Eelnev muu eriala kogemus on pereõenduses alati kasuks.


Kuressaare Perearstikeskus

Kuressaare TK kaia jalakas

Kaia Jalakas

Pereõde Kaia Jalakas. Meite Kaia on väga kena inimene. Lahke naeratuse, kannatliku kuulamisoskuse ja tarkade nõuannetega teeb ta iga mureliku perearstikeskusesse pöörduja päeva helgeks. Ja kollektiivi hea kehaline ja vaimne vorm on samuti „treener“ Kaia teene.


Perearst Signe Ustavi pereõed

Silja Käkk

Pereõde Silja Käkk

Silja väärib kõige kõrgemat õdede tunnustust. Ta on meie keskuses nagu elus arvuti, temalt võib alati küsida nõu nii meditsiinilistes teadmistes kui käelistes tegevustes. Silja on töötanud pereõena 1999. aastast. Ta on lõpetanud pereõe kursused 2004. aastal. Aastal 2015 lõpetas ta Tartu Tervishoiu Kõrgkoolis kõrgharidusega õdede kursuse ja 2016. aastal Tartu Ülikooli arstiteaduskonnas kliinilise farmakoloogia kursuse, millega sai retseptikirjutamise õiguse. Ta täiendab end iga päev veebikursustel. Temale võib 100% kindel olla.


Sigrid Lipping

Pereõde Sigrid Lipping

Sigrid väärib samuti kõige kõrgemat õdede tunnustust. Tema lahkust, sõbralikku ja asjalikku suhtumist kiidavad nii beebide emmed kui vanemad inimesed. Tööd teeb ta äärmise põhjalikkusega, on kiire ja alati abivalmis nii patsientide kui arsti suhtes. Sigrid Lipping on meie keskuses tööl alates 2013. aasta märtsist. Ta on kõrgharidusega õde ja omab pereõe kutset 1995. aastast. Varasemalt on ta töötanud perearst dr Andre juures pereõena ja Elva Gümnaasiumis kooliõena. 2016. aastal lõpetas Tartu Ülikooli arstiteaduskonna kliinilise farmakoloogia kursuse ja omab samuti retseptikirjutamise õigust. Usaldan teda 100%.


Eve Albre

Kliiniline assistent Eve Albre

Eve väärib kõrgema kliinilise assistendi tunnustust. Ta töötab meil kolmandat aastat. Tema nõustab patsiente terve vastuvõtuaja telefoni teel ja ilma temata me enam perearsti tööd ette ei kujutaks. Tema teadmised ulatuvad õdede teadmistest kuni arsti teadmisteni, ta täiendab ennast pidevalt ja on kursis kõige uuega, mis puudutab nii COVID-it kui ka teisi haigeid. Eve Albre, kes on olnud varasemalt pikaaegse kogemusega kliiniline farmatseut, varem töötas ta Apotheka Terve Pere Apteegis Elvas.


Perearst Eve Nikluse pereõed, Mai Perearstikeskus

Mai PAK pereõed vasakult alates Kersti Natalia Marit ja Eveli

(vasakult) Kersti, Natalia, Marit ja Eveli.

Kõik nad on andnud suure panuse, saavutamaks kvaliteetse perearstikeskuse tiitli mitme aasta vältel. Oleme õnnelikud, sest riskirühmad on peagi kõik vaktsineeritud!


Nõmme perearstikeskuse pereõed

Irina Tohus

Irina Tohus

Pereõde Irina Tohus on meie keskuse hing ja haldjas, ta suudab korraga teha imestusväärselt palju erinevaid asju, olles ise heatujuline ja konkreetne. Ta on kui särav päike meie keskuses. Ta on aasta õde ning õeteaduste magister ning ta on kunagi nimetatud Tallinna parimaks pereõeks.


Helina Grosberg

Helina Grosberg

Pereõde Helina Grosberg on paljude meie patsientide lemmik ning tal on oma „fännklubi“, kes tahavad just ja ainult Helinaga rääkida ja Helina juurde tulla.


Maiu Müürsepp

Maiu Müürsepp

Pereõde Maiu Müürsepp on osav ning asjalik kõikides küsimustes. Tema kabinet on meie keskuses kõige esimene ning seoses sellega tuleb Maiul kõige rohkem lahendada keerulisi olukordasid, millega ta kenasti toime tuleb.


Greet Ly Siimer

Greet-Ly Siimer

Pereõde Greet-Ly Siimer on noor ja tubli õde. Tema osavad käed suudavad süsti teha, verd võtta ja vaktsineerida nii, et ükski laps ega täiskasvanud ei hakka nutmagi


Loora Adamson

Loora Adamson

Pereõde Loora Adamson on alati meeldiv ning sõbralik, tema teadmised on hiilgavad ning ta oskab ja suudab kõike ning eriti tubli on ta olukordades, kus on vaja kiirelt tegutseda ja otsustada.


Perearst Olga Krasnova pereõed, Perearstikeskus Medisvet NPS OÜ

PAK Medisvet JanaIvanova

Jana Ivanova

Pereõde Jana Ivanova on tähelepanelik, tõsine ja osav.


PAK Medisvet DarjaLall

Darja Lall

Pereõde Darja Lall on kirglik, uudishimulik ja aktiivne. Mina perearstina ja meie patsiendid oleme väga uhked selle üle, et pereõed Jana ja Darja töötavad meie keskuses Narva linnas. Mõlemad on parimad pereõed, mida soovida võib! Tänan Jana ja Darja tugeva toetuse ja tohutu töö eest sellel raskel ajal!


Rakvere Tervisekeskuse pereõed

Rakvere TK 2

Pereõed Eha, Jelena, Anne, Katrin, Anne, Kairi, Kadri, Valentina, Meeli ja Anneli. Pildilt puuduvad Margit ja Birgit

Meie pereõed on kõik tublid, lahtiste kätega, targad. Tahame neid kõiki tunnustada ja tänada. Mõned mõtted arstidelt: töös kohusetundlikud, täiendavad üksteist, meil on pereõed, kellega võib luurele minna, nad on positiivsed, kiired, abivalmis ja arukad. On toeks nii arstidele kui patsientidele. Palju kiidusõnu võiks veel öelda. Üks arst ütles, et õed on tema eesliin ja tagala, kellega koos toimub töö kui kellavärk. See sobib kõigi meie õdede kohta. Rakvere Tervisekeskuse perearstid


Rapla perearstikeskuse pereõed

Rapla Perearstikeskus Alja Laurimaa

Alja Laurimaa

Alja Laurimaa on suurte kogemustega, põhjalik laste- ja pereõde, keda lapsevanemad usaldavad ning kellelt mõnikord küsivad nõu ka perearstid. Alja on suure südamega inimene, kellele lähevad tema patsiendid väga korda ning kes oskab inimesi kuulata.


Rapla Perearstikeskus Juta Riisalu

Juta Riisalu

Juta Riisalu on töötanud aastakümneid õe, pere- ja koduõena. Juta on väga põhjalik ja tasakaalukas ning patsientide seas kõrgelt hinnatud.


Rapla Perearstikeskus Merli Valtri

Merli Valtri

Merli Valtri on abivalmis ja rõõmsameelne kolleeg, kiire ja agar kiirabikogemusega pereõde. Samuti sobib talle patsientide vaimse tervise probleemidega tegelemine.


Perearst Sirje Saare pereõed

Sirje Saare PAK pereõde Helis

Helis Penter

Pereõde Helis Penter on alati rõõmsameelne, kiirelt reageeriv, hooliv ning abivalmis; hea suhtlemisoskusega; äsja lapsehoolduspuhkuselt naasnuna tulvil töötahet; samas väikelapse emana veelgi empaatilisem väikelaste vanematega;


Sirje Saare PAK Tiiu Meltsas

Tiiu Meltsas

Pereõde Tiiu Meltsas on pikaajalise kogemusega ustav abiline perearstipraksises; hea kuulajana patisentidele vajalik, armastab käelisi tegevusi.


Perearst Külli Raudsiku perearstikeskus

FOTO angelika viherpuu

Angelika Viherpuu

Pereõde Angelika Viherpuu on väga lahke ja hooliv patsientide suhtes. Leiab alati muredele lahenduse.


Kivimäe prearstikeskus

Caryna Bogdanov

Caryna Bogdanov on esimest aastat pereõde. Ta on südamlik ja abivalmis.


Greete Tragon

Kui ta tööle tuleb on tuba kohe päikest täis. Ta leiab alati midagi toredat, mida öelda patsiendile lohutuseks ja toetuseks. Tema naeratust ja head tuju jagub ka kolleegidele.


Kadri Kaup

Kadri Kaup on oma rahuliku meelega paljude patsientide südame võitnud. Ta on äärmiselt tasakaalukas ja temaga koos on väga hea töötada. (pildi autor M.Johanson)


Karin Pugatšev

Karin Pugatšev on nagu tulesäde. Ta on tundliku ja õrna loomusega. Oma empaatiavõimega tunnetab ta ka seda, mida keegi sõnadesse pole pannud. (pildi autor M.Johanson)


Anni Hanst

Tema on selline õde, kellega koos on väga lihtne ja hea töötada. Ta on naine nagu orkester. Ei ole tööd , millega ta hakkama ei saaks. Ta on hea südamega, tark ja otsusekindel. Ja talle ei jää miski märkamata. ​(pildi autor M.Johanson)


Kerli Kaskla

Kerli Kaskla on suure kogemusega pereõde. Ta on täpne, tark ja sihikindel. Ta ei lase ka kellegil teisel jätta ülesandeid tegemata. Lisaks kõigele on ta nüüd ka vaimse tervise õde ja see amet sobib talle väga. ​(pildi autor M.Johanson)


Jürgensoni prearstikeskus

Maria ja Kaisa

Jürgensoni perearstikeskuse päikeselised pereõed Maria ja Kaisa


Elva Kesklinna Perearstikeskus

Karin Tiisler

Elva Kesklinna Perearstikeskuse pereõde Karin Tiisler on töötanud pereõena 23 aastat. Väga tubli, kohusetundlik ning empaatiline õde.


Moonika Männiste

Elva Kesklinna Perearstikeskuse pereõde Moonika Männiste on töötanud siin pereõena 14 aastat. Väga tubli , kohusetundlik ning empaatiline õde.


..ja siin nad on, veelkord teie ees..

Image
MTÜ Eesti Perearstide Selts
Sõpruse pst 179, Tallinn 13415

Arvelduskonto: EE671010102001436008
Image
Image